Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Afectiuni si boli care ne ameninta sanatateaDescopera beneficiile plantelor

Descopera beneficiile plantelorStres? Indigestie? Migrene? Plantele, remedii ancestrale in numeroase civilizatii, au beneficii nebanuite.

Levantica. Recunoscuta pentru calitatile sale relaxante si antispasmodice levantica este ideala in viata de zi cu zi pentru a te relaxa dupa o zi grea de munca! Uleiul esential de levantica folosit in baie relaxeaza pana si cele mai iritate spirite si calm ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Anorexia mentala (nervoasa)

Anorexia mentala (nervoasa)Doctorii suspecteaza o anorexie mentala cand sunt reuniti patru factori: adolescenta, o conduita alimentara restrictiva, slabire si amenoree. Anorexia mentala este o tulburare a conduitei alimentare intalnita in special la adolescentele cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani. Doar 5% dintre baieti sufera de anorexie mentala. Anorexia poate surveni si la adulti dar si la prepuberi (varsta de 10-12 ani).

Se distin ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Oboseala de iarna

Oboseala de iarnaIarna, simtim adesea oboseala care este datorata lipsei luminii si a soarelui. Noi iti dam cateva sfaturi cum sa o combati si cum sa treci mai bine peste aceasta perioada.

Oboseala. Cauza ar putea fi lipsa de fier. Iarna este anotimpul in care ne simtim mai obositi decat in alte perioade ale anului. Dar uneori aceasta oboseala are o cauza precisa: lipsa de fier. 23% dintre femei sufera de acest lucru, ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Cum indepartez cearcanele?

Cum indepartez cearcanele?Somnul este esential, fara el corpul nostru trece in faza de oboseala, iar organismul nostru slabeste treptat. Orice ora de somn in plus, face ca trupul nostru sa arate si sa functioneze la capacitate maxima, deci somnul este dupa cum am mai spus esential. Si nimeni nu vrea sa vad o femeie cu cearcane, va asigur eu din propria experienta.

...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
10 ritualuri de urmat daca nu puteti dormi
10 ritualuri de urmat daca nu puteti dormi

Daca aveti probleme cu somnul in mod regulat sau numai din cand in cand, adoptand un anumit ritual inainte de a va pune in pat, va va fi cu siguranta de un real folos.  
Daca aveti obieceiul sa alergati, sa va agitati pana in ultimul moment inainte sa mergeti sa va culcati, sa treceti in  revista ce aveti de facut a doua zi in  loc sa numarati oile, sau daca ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii