Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Afectiuni si boli care ne ameninta sanatateaCauze si remedii impotriva herpesului

Cauze si remedii impotriva herpesuluiHerpesul este un virus care apar sub forma unei umflaturi apoase in gura, pe buze, sau organele genitale(herpes genital).Aceasta boala este contagioasa, mai ales in timpul eruptiilor si poate fi intalnita atat la adulti cat si la copii, fiind transmisibila prin sange.

Herpesul se manifesta prin dureri de cap, dureri ale coloanei vertebrale, prin scaderea pofeti de macare, prin ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Aveti grija la silicoanele toxice

Aveti grija la silicoanele toxiceDin ce in ce mai multe femei incep sa apeleze la silicon pentru a-si mari sanii, fara a se mai uita si  la calitatea materialului folosit pentru implanturi, daca acesta este mult mai ieftin decat ce se gase pe piata pana la ora actuala.

Ca urmare din ce in ce mai multe clinici incep sa apeleze la aplicarea silicoanelor PIP produse de o firma franceza „Poly Implants Prothesis”, pentru ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Oboseala un inamic periculos al acestui sezon

Oboseala un inamic periculos al acestui sezonAcum ca sarbatorile importante au trecut, concediul s-a terminat si tu ai revenit la vechiul program de lucru, corpul tau nu mai este in siguranta. Imunitate organismului tau este in pericol, deoarece stresul si oboseala incep sa isi faca aparitia in viata ta. Trebuie sa te feresti de acest lucru fiindca o data ce imunitatea corpului a scazut organismul este pr ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Alergii - alimente care pot ucide

Alergii - alimente care pot ucideAlergiile alimentare sunt din ce in ce mai numeroase. Acestea pot fi mortale si se pot manifesta la orice varsta. Iata lista alimentelor cu risc si semnele care dau alarma!

Arahidele – atentie la socul anafilactic! Alergia la arahide este una dintre alergiile mortale. Arahida este r ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Ce este urticaria?

Ce este urticaria?Urticaria se caracterizeaza prin eruptii pe spate, pe brate, pe frunte sau in alta parte a corpului. Urticaria este provocata de eliberarea de histamina, substanta chimica eliberata de catre organism la o persoana alergica in momentul in care aceasta intra in contact cu un alergen la nivelul pielii. Urticaria poate fi acuta sau cronica.

Ur ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii