Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Cum se indragosteste un barbat

Marţi, 27 Septembrie 2011    Adauga comentariu 1 Comentarii   Trimite pe messenger! Trimite pe messenger Imprimare Email

Cum se indragosteste un barbatStim cu totii cum se indragosteste o femeie: sta ore in sir in fata oglinzii pentru a se aranja inainte de a merge la intalnire, nu mai are pofta de mancare…Dar barbatii? Ei bine, iata cum se indragostesc ei:

  • Te priveste. Privirea este primul simt pus la treaba in momentul in care un barbat se indragosteste. In sfarsit a fost lovit de Cupidon si TE VEDE. Esti superba, esti o zeita! Te cauta cu privirea, simte nevoia sa te vada.
  • Te asculta. Un barbat care a cazut prada farmecelor tale. Ecuatia e simpla: vrea sa te cunoasca, deci te asculta. Povesteste-i copilaria ta, cu siguranta il vei induiosa. Vorbeste-i despre o nedreptate care ti s-a facut, vei vedea cum se va supara, impartaseste cu el ultima ta raceala, sa vezi cum se va extazia! Si, daca este mai mult decat interesat de ceea ce ii povestesti asta nu inseamna ca se gandeste: ̋̋ Hai sa ma fac ca o ascult, astept sa termine ce are de spus si dupa am cale libera spre dormitorul ei ̋. Nu, barbatul aceste te gaseste pasionala, amuzanta. Chiar daca ideea cu dormitorul nu i-ar displace, nu este vorba numai despre asta.
  • Te protejeaza. Schimbarea capitala in psihologia barbatului indragostit este faptul ca ai devenit importanta pentru el si tot ce are legatura cu tine, este important pentru el. Esti fericita, si el este fericit, esti trista, si el este la fel! Nu vrea sa te vada suferind, de aceea cauta sa te protejeze. In orice situatie: Sa suflu in cafeaua ta? Este putin calda! Este bine sa ai pe cineva care sa vegheze asupra ta, nu? Acest barbat are nevoie de tine. Barbatul care s-a indragostit de tine simte nevoia sa te vada, sa iti vorbeasca. De fapt, el are nevoie ca tu sa stii ca el exista.
  • Te considera frumoasa. In aceasta seara esti machiata, coafata si, desigur, el spune ca esti magnifica. Oricum si dimineata cand te trezesti langa el tot frumoasa te vede! Pe scurt, el te priveste cu ochii unui indragostit. Bun, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa te ingrijesti, sa te epilezi. Daca iubirea nu este oarba, este clar ca este totusi super mioapa.
  • Face concesii pentru tine. Ce ai spune de un barbat care face pe cuierul in fata cabinei de proba intr-un magazin supraaglomerat, de un barbat care ia impreuna cu tine ceaiul la verisoara ta sau care se uita cu tine la Neveste Disperate doar pentru a fi cu tine? Pentru un barbat e mare lucru sa isi sacrifice placerile personale doar pentru a-ti face tie pe plac!
  • Vrea sa locuiasca impreuna cu tine. Gata, este atat de innebunit dupa tine incat este gata sa renunte la viata sa de singuratic si sa isi imparta apartamentul impreuna cu tine! Te iubeste, inima ii sare din piept, simte nevoia sa umple golul din viata lui. Sau iti da cheile de la apartamentul lui! Ce trebuie sa intelegi tu din asta: nu am nimic de ascuns, poti veni aici cand ai chef, ai cheile de la regatul meu in care tu esti regina….

Adauga comentariu

Numele
Comentariul tau
Anunta-ma daca mai apar comentarii noi!
Security code Introdu codul din imagine

Regenerare cod
 

Ultimele comentarii