Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sa intelegi barbatii nu este un mister

Luni, 21 Noiembrie 2011    Adauga comentariu 0 Comentarii   Trimite pe messenger! Trimite pe messenger Imprimare Email

Sa intelegi barbatii nu este un misterOrice femeie cred ca si-a pus aceasta intrebare! Cum sa te comporti cu un barbat? Ce asteapta un barbat de la o femeie? Cum sa ii vorbesti? Cateva sfaturi pentru a intelege mai bine barbatii!

Sa intelegi un barbat nu este un mister, acestia cauta lucruri simple. Barbatii nu asteapta ca o femeie sa fie perfecta, ei cred ca  unele lucruri ar putea fi imbunatatite, au anumite asteptari de la o femeie pentru a se simti bine.

Ei vor sa le dam importanta! Barbatii asteapta ca partenera sa le dea importanta, sa ii sustina in tot ceea ce fac. Chir daca lucrurile au evoluat azi si femeia este din ce in ce mai emancipata, si are propriile ei proiecte, acest lucru nu schimba dorinta barbatului. El asteapta de la partenera sa sa ii spuna ca ceea ce a facut este bine,  sa ii spuna ca este puternic, sa ii spuna ca este frumos, ca este unic in ochii ei. Are nevoie sa se simta important pentru a putea avansa. Un astfel de cuplu in care barbatului i se da importanta in fata anturajului va fi un cuplu fericit si linistit.

Vor dragoste, blandete, protectie. In ciuda a tuturor lucrurilor pe care le sustine un barbat rece, un macho sau un barbat caruia ii este teama sa isi exteriorizeze sentimentele, barbatii au nevoie de multa dragoste. Unii mai mult decat altii, dar toti au nevoie de dragoste si de afectiune. Si rolul lor este de a proteja dar asta nu ii impiedica sa simta nevoia de a fi iubiti inainte de tot! Iata de ce este util ca o femeie sa isi marturiseasca slabiciunile, pentru ca  barbatul sa poata simti ca prezenta lui este indispensabila ca partenera sa se simta in siguranta.

Barbatii vor sa domine. Da, toti barbatii vor sa domine lumea. Omul, prin natura sa simte nevoia de dominare. Unii isi afirma nevoia de dominare prin forta fizica, altii prin capacitatea lor de a rezolva probleme de matematica, altii fiind cei mai buni sportivi... ce mai conteaza! Ei vor sa simta ca domina si sa simta ca reusesc sa domine avand succes in toate proiectele de unde importanta primului punct: vor sa se simta importanti!

Barbatii vor sex, dar sex de calitate! Barbatilor le place la nebunie sexul, nu mai este un secret pentru nimeni! Le place la nebunie cand femeia se pricepe de minune sa le ofere placere. Le place pur si simplu sa mangaie pielea femeii, sa ii simta prezenta, sa petreaca momente frumoase impreuna.

Din pacate mai sunt barbati pentru care femeia trebuie sa fie sotie-mama- amanta-infirmiera si daca femeia nu are toate aceste calitati reunite incep sa ajunga tarziu acasa pentru ca „au avut multa munca”, nu-i asa? Pentru ei sarcinile menajere sunt ceva obisnuit pentru femeie si daca femeia isi indeplineste sarcinile cu brio atunci este demna de admiratie!

In concluzie, sper ca ati inteles ce vor barbatii: isi doresc o femeie cu care sa se simta Barbati, o femeie care sa ii faca sa se simta importanti, apreciati, care sa le ofere multa, multa dragoste dar si placere sexuala! De fapt ceea ce isi doreste un barbat este sa fie fericit alaturi de o femeie care il iubeste cu adevarat.

Adauga comentariu

Numele
Comentariul tau
Anunta-ma daca mai apar comentarii noi!
Security code Introdu codul din imagine

Regenerare cod
 

Ultimele comentarii