Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Calatorii si vacante - unde iti poti petrece concediile sau vacanteleVenezia, Orasul romanticilor incurabili

Cu o istorie de asemenea milenara, precum Roma, despre care am vorbit intr-un articol anterior, Venezia este probabil orasul italian cel mai vizitat, "laguna" atragand ca un veritabil magnet an de an milioane si milioane de vizitatori, in special cupluri de indragostiti, dar si turisti dornici sa vada cu ochii lor aceasta "minune" de oras inundat.

Localizare si scurta istorie< ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 
Barcelona, capitala Cataluniei

Daca ti-ai propus ca o viitoare destinatie pentru vacanta ta sa fie Spania, Barcelona este un oras pe care nu ai voie sa il ratezi.

Cu o populatie putin peste 1.5 milioane de locuitori (3 milioane daca adunam si populatia din zona metropolitana), Barcelona este al doilea oras ca marime din Spania, dupa capitala Madrid, fiind totodata un importan centru cultural, administrativ si economic al ibericilor.

Localizare si scurta istori ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 
Istambul, orasul de pe doua continente

Cu o istorie milenara, Istambulul este alaturi de Roma si Atena unul dintre cele mai vechi orase din lume.

Localizare si scurta Istorie

O particularitate care face Istambulul un oras unic in lume este aceea ca vestitul oras turc este localizat pe doua continente: o parte in Europa, o parte in Asia, fiind despartite de stramtoarea Bosfor.

Categoria: Calatorii | Citeste mai departe
 
 
Londra, capitala Regatului Unit

Cu o populatie de peste 7 milioane de locuitori carora li se mai adauga cateva milioane din zona metropolitana, Londra este capitala Regatului unit al Marii Britanii, fiind totodata pricipalul centru politico-cultural.

Un oras cosmopolit, in Londra vorbindu-se nu mai putin de 300 de limbi diferite, capitala Angliei este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe orase ale Europei. In ciud ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 
Manastirea Curtea de Arges, bijuteria Bisericii Ortodoxe Romane

Localizata in orasul Curtea de Arges, manastirea cu acelasi nume este unul dintre cele mai frumoase monumente istorice ale Romaniei, fiind totodata unul dintre importantele locuri de pelerinaj pentru credinciosii din toate zonele tarii.

Scurta Istorie:

Cu o vechime considerabila, manastirea a fost ridicata de ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii