Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Cariera - Fii o profesionista - Sfaturi pentru o cariera de succesSunteti fericita la locul de munca?

Sunteti fericita la locul de munca?Unii dintre noi pleaca la munca cu zambetul pe buze. Altii nu au decat o singura dorinta: sa treaca ziua cat mai repede si sa se intoarca acasa. Dar voi? Sunteti fericite la locul de munca? Daca nu, exista oare solutii pentru aceasta problema, sau poate ca ar fi bine sa va cautati un alt loc de munca?

Cum ne putem da seama daca suntem sau nu fericite la locul de munca? Unele semne nu i ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Invatati sa va decodati colegii

Invatati sa va decodati colegiiSuntem in preajma lor in fiecare zi, impartim cu ei acelasi birou, avem grija de aceeasi planta din birou, impartim cu ei un fotocopiator capricios… Colegii nostri fac parte din viata noastra  de zi cu zi si credem ca ii cunoastem foarte bine. Dar, totusi, unii isi ascund foarte bine adevaratele intentii. In acest artico ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Cum sa vorbiti in public

Cum sa vorbiti in publicPrezentarea unui proiect in fata colegilor vostri, tinerea unui discurs la nunta, o dezbatere… Trebuie sa vorbiti in fata mai multor oameni? Nu va panicati! Chiar si cei mai buni oratori au trac! Cateva piste care va vor ajuta sa treceti peste aceste momente cu brio!

Inainte de Ziua Z. Bazati-va pe niste idei scrise. Foarte putini sunt cei care reusesc sa impr ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Cum sa va impuneti la locul de munca

Cum sa va impuneti la locul de munca Aveti impresia ca cei de la locul de munca nu va asculta? Va simtiti descumpanite  atunci cand vine vorba de apararea drepturilor voastre sau a ideilor voastre? Nu este intotdeauna foarte usor sa va impuneti la locul de munca, da acest lucru este esential pentru a putea sa va castigati respectul. Iata cateva sfaturi cu ajutorul carora va veti putea impune cu blandete dar sigur.

...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Puneti-va in valoare la locul de munca!

Puneti-va in valoare la locul de munca! Vreti sa va puneti in valoare la locul de munca? E decis, urmatoarele promovate, veti fi voi! Nu asteptati ca sefii vostri sa va remarce, luati lucrurile in maini si puneti-va in valoare cu ajutorul unor mici trucuri. Nu urmati exemplul lui Sandra Bullock care a trebuit sa se casatoreasca cu colaboratorul sau ca sa isi pastreze Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii