Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Cariera - Fii o profesionista - Sfaturi pentru o cariera de succesCum sa redactezi o scrisoare de prezentare
Cum redactezi o scrisoare de prezentare

Este important sa stii cum sa alcatuesti o scrisoare de prezentare, pentru ca nici nu stii cand se iveste o ocazie si esti pusa in situatia de a intocmi o scrisoare de prezentare, prin care sa soliciti un loc de munca la o companie sau institutie sau pur si simplu trebuie sa raspunzi unei oportunitati spontane, cu care sunt sanse sa nu te mai intalnesti prea curand.

I ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Cum sa invat usor pentru examen? Sfaturi si trucuri

Cum sa invat usor pentru examen? Sfaturi si trucuriIn acest articol ma voi adresa strict elevelor si studentelor, dar daca mai este cazul si voua celor care ati trecut prin aceasta perioada. Dupa cum stiti in invatamantul romanesc, s-au schimbat cateva lucruri, iar profesorii si invatatorii cer mult mai multe de la elevi. In aceste saptamani, in scolile si liceele din tara noastra, vor avea loc o ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Cum sa ma pregatesc pentru un interviu de angajare

Cum sa ma pregatesc pentru un interviu de angajareAm iesit de pe bancile facultatii sau poate doar am terminat liceul si sunt in cautarea unui loc de munca. Gasesc cateva oferte, dar companiile nu ma angajeaza asa de repede si ma asteapta la un interviu. Cum ma pregatesc pentru acest interviu?

Si stiti la ce ma refer: la pregatirea dinaintea interviului pentru angajare, nu ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Trucuri pentru a deveni o buna ascultatoare

Trucuri pentru a deveni o buna ascultatoareInca din cele mai vechi timpuri conversatia a fost tratata ca o arta si sunt convins ca multe dintre voi vor sa stapaneasca aceasta arta cat mai bine si de aceea pentru astazi v-am pregatit cateva mici trucuri pentru a reusi sa fiti stapane pe conversatie atunci cand o purtati.

In viata de zi cu zi, de multe ori se intampla sa intalniti fel si fel de oameni mai ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
12 lucruri de evitat la job II
12 lucruri de evitat la job IIIncercati sa nu deveniti dependente de tehnologie. Ramona isi verifica non stop e-mailurile, trimite SMS-uri in timpul sedintelor si trimite tutuoror colegilor bancuri pe e-mail. Este atat de dependenta incat a fost denumita Domnisoara Blackberry.

Care sunt consecintele? Consecintele pot fi numeroase. Toate aceste lucruri pot dauna concentrarii voastre. Facand doua ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii