Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Cariera - Fii o profesionista - Sfaturi pentru o cariera de succes12 lucruri de evitat la job I
12 lucruri de evitat la job ICu totii facem greseli. Unele greseli sunt fara consecinte, in schimb altele pot chiar sa ajunga sa va discrediteze, sa ii calce pe nervi pe colegii vostri, sau chiar sa va compromita locul de munca. Iata 12 lucruri pe care trebuie sa le evitati la locul de munca si cateva sfaturi care va vor ajuta sa va indreptati greselile de la locul de munca.

Nu trebuie sa fiti iritate de succesul altora. Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Negocierea salariului
Negocierea salariuluiFiecare salariat, fie ca isi iubeste sau nu locul de munca, spera acelasi lucru: sa i se recunoasca eforturile la justa lor valoare si sa fie “recompensat” cu un salariu adecvat.
Trebuie sa mergeti la un interviu de angajare? Trebuie sa stiti ca negocierea este o arta pe care trebuie sa o stapaniti.  Iata cateva sfaturi cu ajutorul carora  veti fi la inaltime in momentul negocierii salariului.
Informati-va in ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe
 
 
Refinantarea BCR iti finanteaza viitorul!

Refinantarea BCR iti finanteaza viitorul!Refinantarea BCR iti finanteaza viitorul!

Romania anului 2011 este o Romanie afectata de majorarea fara masura a costurilor la intretinere, scumpirea benzinei sau cresterea absurda a preturilor la alimente. Si ca si cum balanta nu ar fi fost inca inventata, in timp ce toate aceste costuri se maresc, salariile… intra la apa. Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Stiti care va sunt prioritatile?

Cariera – Stiti care va sunt prioritatile? Sunteti foarte competenti, este adevarat, dar ca sa fiti cat mai eficace la locul de munca ar trebui sa stiti care va sunt prioritatile si cum sa le administrati. Este ca si cum ati participa la o cursa contra cronometru. Va propunem cateva sfaturi ca sa ramaneti centrati pe lucrurile esentiale.

Trebuie sa stiti clar care va sunt prioritatile. Intai si ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 
Sfaturi pentru a-ti usura munca la birou

Munca la birou - sfaturi pentru a-ti usura munca la birou - Fii organizataUneori munca de birou te poate epuiza mai mult decat alte joburi care implica efort fizic sau munca de teren, pentru ca in acest caz intervin in special stresul si oboseala psihica datorate solicitarii intelectuale. Usurarea muncii de birou vizeaza organizarea rationala a timpului de lucru precum si asigurarea conditiilor optime pentru un randament cat ma ...
Categoria: Cariera | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii