Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Dictionar de vise si interpretare vise - Semnificatia viselor

Semnificatia viselor tale si interpretarea acestor vise

In fiecare noapte ne petrecem cel putin o ora si jumatate visand, chiar daca a doua zi nu ne mai amintim chiar tot. Este destul de greu sa poti face o interpretare a acestor vise fara nici un ajutor, un dictionar de vise insa cuprinde toate explicatiile necesare. De fapt oniromantia este considerata ca fiind arta de a face o interpretare corecta de vise.

Interpretarea de vise a fost dintotdeauna un subiect care a starnit un mare interes. Fiecare pasionat in domeniu a creat propriul dictionar de vise, insa trebuie sa stii ca nu toate sunt bazate pe notiuni exacte. Adevarul este ca exista multe persoane care cred ca talmacirea viselor, o buna interpretare de vise le poate ajuta sa isi rezolve multe din problemele personale.

Vrei sa stii si tu cum poti sa reusesti sa faci o interpretare corecta pentru anumite vise pe care le-ai avut? Esti curioasa sa afli ce inseamna ceea ce tocmai ai visat? Cum ar fi sa ai propriul Dictionar de vise? Sa stii exact unde anume sa cauti atunci cand vrei sa afli care este adevarata semnificatie pentru unele vise pe care tocmai le-ai avut? FemeiOK iti pune la dispozitie, gratuit, un Dictionar de vise online, bine documentat, de la A-Z, pe care il poti accesa oricand doresti tu. Acest dictionar de vise te va ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna visele sau cosmarurile pe care le ai si cum sa faci o interpretare exacta pentru orice fel de vise. Este un dictionar de vise complex in care vei putea gasi toate simbolurile si semnificatiile pe care ai nevoie sa le stii.

Exista persoane care cred cu tarie ca multe vise nu sunt altceva decat simple premonitii ale unor intamplari ce urmeaza sa aiba loc. Fie ca sunt vise despre obiecte, locuri, figure, cifre, evenimente, etc., toate au cate un simbol. In acest dictionar de vise ai sa gasesti si interpretarea acestor simboluri, indiferent de natura lor.

Stiai ca majoritatea oamenilor au aproximativ 4 - 5 vise pe noapte? E adevarat, de cele mai multe ori nu ne mai amintim exact ce vise am avut. Incearca totusi sa iti aduci aminte cat mai multe detalii din visul tau si cauta apoi semnificatia lor in acest dictionar de vise.

Poti face chiar acum prima ta interpretare de vise: nu trebuie decat sa cauti in Dictionar de vise, la litera ce corespunde visului respectiv.

Ultimele comentarii