Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Familia si casa - Despre educatia copilului si relatia parinte-copilSuperstitii de Sfantul Andrei

Superstitii de Sfantul AndreiSe pare ca noaptea de 29 noiembrie este cel mai bun moment pentru vrajitorii si magie, datorita superstitiilor care s-au transmis si inca se mai transmit din generatie in generatie. Acea noapte, 29 noiembrie spre 30 noiembrie, mai este numita si noaptea Sfantului Andrei, pentru ca atunci se petrec cele mai stranii lucruri.

Asadar, sa nu va speriati prea tare, daca veti rata petrecere hall ...
Categoria: Traditii si sarbatori | Citeste mai departe

 
 
Tu stii ce animal de companie ti se potriveste?

Tu stii ce animal de companie ti se potriveste?Animalul de companie este un subiect foarte interesant de discutie, pentru ca am intalnit in ultima vreme, mai ales in randul adolescentelor, aceasta dorinta arzatoare de a avea un animal de casa, de companie. De aceea, citind acest articol, speram ca vei descoperi ce animal iti place cu adevarat sau cel putin vei afla care este animalul care ti se potriveste.< ...
Categoria: Casa | Citeste mai departe

 
 
Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine

Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tineEvident, nu este foarte usor sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine dar exista mici secrete care iti sar in ajutor! Descopera-le!

Cere-i parerea. Fie ca il intrebi ce parere are despre noul album al lui Eminem, fie ca il intrebi care este destinatia de Barbatii | Citeste mai departe

 
 
Palmierul - plantare, cultivare si ingrijire

Palmierul- plantare, cultivare si ingrijireEzitati inainte sa plantati un palmier care va conferi gradinii voastre sau interiorului vostru o nota de exotism? Daca veti alege tipul potrivit, acesta se poate adapta condiitiilor noastre climatice. Iata cateva sfaturi.

Palmierul- plantare, cultivare si ingrijire. Simb ...
Categoria: Gradina | Citeste mai departe

 
 
Fa-ti plinul de energie cu cocktail-uri
Fa-ti plinul de energie cu cocktail-uriCe poate fi mai delicios decat un suc bun de fructe sau de legume pentru a-ti face plinul de vitamine si pentru a-ti recapata tonusul si dinamismul? Descopera retetele noastre 100% naturale!
Fiecarui moment al zilei ii corespunde un suc!

In fiecare dimineata, un suc de fructe tonic. Categoria: Bucatarie | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii