Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Aquabody, o activitate revolutionara pentru mentinerea in forma

Luni, 14 Noiembrie 2011    Adauga comentariu 0 Comentarii   Trimite pe messenger! Trimite pe messenger Imprimare Email

Aquabody, o activitate revolutionara pentru mentinerea in formaAquabody, o activitate revolutionara pentru mentinerea in forma. Activitatile acvatice au o anumita notorietate in randul amatorilor de fitness. Blande, dar eficace, acestea sunt indispensabile pentru cei care doresc sa se mentina in forma fara sa depuna insa un efort prea mare. In acest articol va vom vorbi despre Aquabody.

Ce inseamna Aquabody? Dupa cum o indica si numele sau, Aquabody este o activitate care se desfasoara in mediul acvatic, in general intr-o piscina. Este vorba despre o disciplina sportiva care va permite sa lucrati in mod eficace muschii coapselor, feselor si muschii addomenului. Este o activitate eficace datorita rezistentei muschiilor contra apei care este in miscare. Fata de gimnastica acvatica Aquabody este o activitate mult mai dinamica. Miscarile sunt bazate pe o serie de exercitii care sunt executate pe un ritm foarte accelerat. Pentru a se evita aparitia unor probleme musculare, este recomandat sa adaptati viteza de executie a miscarilor nivelului vostru sportiv.

La fel ca si celelalte tipuri de gimnastica acvatica, Aquabody va permite sa va antrenati corpul intr-un mod placut, foare usor, fara sa va suprasolicitati. Datorita tuturor acestor avantaje, Aquabody este o activitate foarte buna pentru articulatii. Datorita acestei activitati va puteti lucra intregul corp, marind eforturile fara nicio dificultate.

Aquabody poate fi practicata de catre toata lumea indiferent de varsta sau de sex, indiferent de conditia fizica sau de nivelul sportiv. Poate fi practicata si de catre cei care nu stiu sa inoate. Aceasta activitate colectiva este propusa in unele programe de mentinere in forma, in centre specilaizate. Practicarea acestei activitati la voi acasa in piscina, nu este interesanta decat daca detineti accesoriile necesare practicarii ei.

Care sunt avantajele? Visul oricarei femei sau al oricarui barbat este sa aiba un corp ferm, cu muschii bine lucrati. Astazi datorita evolutiei cunoasterii si a tehnicii mai multe metode se lauda ca ele pot sa dea acest  rezultat atat de mult dorit. Totusi, nu toate solutiile sunt bune si unele dintre ele au rezultate efemere. Datorita acestor lucruri, centrele de fitness specilizate va propun anumite activitati revolutionare, printre care se afla si Aquabody. Aceasta combinatie subtila de exercitii pentru muschi si echipamente sportive are un impact benefic asupra tuturor muschilor corpului.

La fel ca si inotul Aquabody asigura dezvoltarea muschilor, fara sa va temeti de curbaturi, de anumite dureri sau chiar de eventualele traumatisme provocate de unele exercitii. De altfel, deoarece se practica in apa circulatia voastra sanguina va fi stimulata si corpul vostru va fi perfect relaxat. Parcticand permanent aceasta activitate, va veti sculpta partea de sus a corpului, veti avea niste fese foarte musculoase, veti avea niste coapse si pulpe ferme si veti scapa de stres. Aquabody va ajuta sa va lucrati si centura scapulara, bicepsii si tricepsii.

De asemenea, Aquabody va va ajuta la imbunatatirea tonusului muscular in zonele care sunt mai greu de antrenat,  constituind un antrenament extrem de eficient pentru zona abdominala, aceasta fiind constant in tensiune pentru un mai bun echilibru in apa. Practicand Aquabody veti elimina efectul neplacut al transpiratiei din timpul antrenamentului

Dupa ce antrenamentul e gata, veti iesi din apa relaxati, fara nici cea mai mica urma de oboseala.


Adauga comentariu

Numele
Comentariul tau
Anunta-ma daca mai apar comentarii noi!
Security code Introdu codul din imagine

Regenerare cod
 

Ultimele comentarii