Imprimare |  Close this window

Branza marinata

Ingrediente
1 pachet de branza feta
1 rosie mare
2 catei de usturoi
un varf de lingurita cimbru
2 foi de dafin
cateva boabe de ienibahar
cateva boabe de piper
1 ceasca de otet de vin alb
Ingrediente principale
Timp preparare
15  minute
Complexitate
Redusa
Numar de portii
2
Reteta adaugata de
Branza marinata

1. Se pregateste un borcan de 500 gr. si se pun in el cuburile de branza si rosia taiata cubulete mici. Printre ele se pun apoi:frunzele de dafin, ardeii iuti, cateii de usturoi taiati in jumatate, pe lung, cimbrul, boabele de ienibahar si de piper.

2. Se toarna apoi otetul de vin alb peste toate ingredientele din borcan si se agita putin sa patrunda bine pana la fund. Otetul trebuie sa acopere branza si rosiile cu 2 degete.

3. Borcanul se da la frigider pentru 1 zi, sa se marineze bine branza.

Nota: Branza marinata se serveste ca aperitiv, cu peste marinat, snitele de porc sau pentru sandwisuri.

Imprimare |  Close this window