Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Machiajuri si tendinte in materie de machiaj - Make-upCum sa va machiati daca sunteti roscate

Cum sa va machiati daca sunteti roscateToti ochii pe roscate! Pe podiumuri sau in filme, peste tot, le intalnim pe roscate. In acest articol va prezentam cateva sfaturi de frumustete pentru doamnele si domnisoarele roscate.

Parul roscat, parul de foc. Roscatul? Roscatul este considerat ca fiind o culoare st ...
Categoria: Machiaj | Citeste mai departe

 
 
Cum sa obtineti un machiaj de seara perfect

Cum sa obtineti un machiaj de seara perfectPentru a obtine un efect glamour si radios, machiajul de seara trebuie sa fie elegant si sofisticat. Lumina mai slaba va permite sa va jucati cu culorile si cu produsele, pentru a obtine o frumusete sublima! Machiajul de seara trebuie sa fie si  mai pronuntat si cat mai sic!

Machiajul pentru ocazii speciale. Daca purtati o rochie de seara foar ...
Categoria: Machiaj | Citeste mai departe

 
 
Greseli frecvente in make up

Greseli frecvente in make upVreti sa fiti frumoase in fiecare secunda, minut sau zi a saptamanii. Incercati sa acoperiti si cea mai mica imperfectiune si sa o ascundeti de ochii lumii si vreti sa impresionati fiecare barbat pe care il intalniti chiar daca relatia dintre voi doi nu va avea vreo continuare. Dar trebuie sa stiti si credem ca o mare parte din voi stiu deja ca nu intotdeauna make up-ul este o solutie. Desigur, make up-ul este o ...
Categoria: Machiaj | Citeste mai departe

 
 
Machiati-va in functie de culoarea parului

Machiati-va in functie de culoarea paruluiPentru un machiaj perfect, cel mai bine ar fi sa folositi o  paleta de culori care se potriveste foarte bine cu culoarea parului vostru. Urmati sfaturile noastre in materie de frunusete si sublimati-va stilul creand o armonie perfecta intre culoarea parului si machiajul vostru.

Machiaj pentru parul saten deschis. Satenul deschis are tendinta sa v ...
Categoria: Machiaj | Citeste mai departe

 
 
Sfaturi si trucuri pentru un machiaj perfect

Sfaturi si trucuri pentru machiajProbleme cu machiajul? Calmati-va! Iata cateva solutii!

Trucuri si sfaturi pentru tenul vostru. V-ati dat pe fata cu prea mult fond de ten? Umeziti putin  buretele special pentru aplicarea fondului de ten, eventual adaugati pe burete si putina crema si tamponati usor fata cu el. Aplicati apoi pe fata un servetel de hartie cu care sa absorbiti excesul de fon de t ...
Categoria: Machiaj | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii