Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Nunta la care ai visat - Cum sa iti planifici nunta si luna de miereSecretul nuntilor reusite cu gheata carbonica
Gheata carbonicaPrietena mea cea mai buna, la nunta careia am fost domnisoara de onoare, a tinut neaparat ca momentul dansului mirilor sa fie unul deosebit. Pentru ca acest lucru sa se intample, a ales un vals autentic, iar ea si viitorul sot au luat lectii de dans timp de cateva luni pentru ca totul sa fie perfect. Totusi, simtea ca ceva lipseste, ca doar dansul nu este de ajuns pentru a taia rasuflarea celor din jur.

Cautan ...
Categoria: Nunta | Citeste mai departe
 
 
Luna de miere in croaziera – un vis devenit realitate

luna de miere - croaziereO luna de miere pe mare, pe un vas de croaziera de vis, care imbina luxul, confortul si feeria. Ce poate fi mai romantic? Pentru cuplul de tineri casatoriti este un moment de relaxare, de destindere si de regasire, dupa ce toata agitatia si efervescenta pregatirilor pentru nunta au trecut.

Luna de miere este momentul ideal pentru a va destinde in cuplu, pentru a va bucura poate de ultima va ...
Categoria: Nunta | Citeste mai departe

 
 
Cum sa organizati o nunta vintage

Cum sa organizati o nunta vintageOrganizand o nunta vintage, veti plonja intr-o epoca de prosperitate, marcata de exuberanta si de bucuria de a trai. Sunteti innebuniti dupa atmosfera anilor ’70? Atunci nunta vintage este ideala pentru voi!

Atunci cand organizati o nunta sunteti nevoiti sa va ganditi la foarte multe detalii la care nu prea v-ati gandit pana acuma. Alegand o anumita tema va veti usura cu mult munca. De exem ...
Categoria: Nunta | Citeste mai departe

 
 
Idei pentru luna de miere

Idei pentru luna de miereUltima etapa dupa ce ati spus DA pentru totdeauna, luna de miere trebuie sa fie perfecta, memorabila, ideala! Este posibil acest lucru, cu conditia sa stim cu adevarat ceea ce vrem. Va prezentam in acest articol cateva sfaturi.

Calatoria din luna de miere este o calatorie pentru indragostiti prin excelenta. Peste 90% din tinerii c ...
Categoria: Nunta | Citeste mai departe

 
 
Traditii legate de mireasa

Traditii legate de mireasaCate bordeie, atatea obiceie… Noi am putea spune cate nunti, tot atatea traditii. In acest articol va vom prezenta cateva traditii legate insa doar de mireasa. Doar ea este cea mai importanta! Nu?

Cele patru elemente. Pentru a avea o nunta reusita, mireasa trebuie sa poarte patru patru elemente speciale, de genul accesoriilor sau hainelor. Un element tre ...
Categoria: Nunta | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii