Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Luna de miere in croaziera – un vis devenit realitate

Miercuri, 15 Februarie 2012    Adauga comentariu 1 Comentarii   Trimite pe messenger! Trimite pe messenger Imprimare Email

luna de miere - croaziereO luna de miere pe mare, pe un vas de croaziera de vis, care imbina luxul, confortul si feeria. Ce poate fi mai romantic? Pentru cuplul de tineri casatoriti este un moment de relaxare, de destindere si de regasire, dupa ce toata agitatia si efervescenta pregatirilor pentru nunta au trecut.

Luna de miere este momentul ideal pentru a va destinde in cuplu, pentru a va bucura poate de ultima vacanta in doi inainte de venirea copiilor, pentru a va relaxa, pentru a calatori si pentru a visa. Fiecare companie specializata in croaziere au programe speciale pentru tinerii casatoriti, fiecare cu specificul sau.

Iata cateva exemple de servicii oferite pe vasele de croaziera tinerilor casatoriti:

  • Ingrijiri pentru tinerii casatoriti. Companiile specializate in croaziere au grija de tinerii indragostiti epuizati de pregatirile pentru nunta oferindu-le servicii de masaj in doi cu uleiuri parfumate. Spatiile pentru relaxare de pe vasele de croaziera sunt niste locuri magice de care va veti aminti cu placere si de unde veti iesi ca noi.
  • Cina la lumina lumanarilor: numeroasele si variatele restaurante de pe vasele de croaziera imbina romantismul cu eleganta, va ofera un meniu special la lumina lumanarilor. Toate acestea se intampla intr-un cadru feeric, inconjurati de flori si de muzica.
  • Intalniri cu comandantul. Pe unele vase de croaziera, deoarece sunteti niste musafiri foarte importanti, va puteti intalni cu comandantul vasului.
  • Un cadou in cabina voastra. Unele companii intampina tinerii casatoriti cu anumite cadouri.

Un palat plutitor, un loc ideal pentru un vis romantic. La bordul vaselor de croaziera totul pare desprins dintr-un basm, iar acest lucru este exact ceea ce avem nevoie. Designul si modernitatea vaselor de croaziera fac din acestea niste veritabile palate plutitoare, un loc de vis, unde toate au fost gandite si aranjate pana la cele mai mici detalii, pentru a va simti cat mai bine in luna voastra de miere. Restaurante, spatii pentru talasoterapie, teatre, cazinouri, piscine in aer liber… luna de miere in croaziera va ofera un adevarat sejur romantic. Este o luna de miere care imbina varietatea, placerea si eleganta.

Destinatii de vis, o calatorie variata si de neuitat. In ceea ce priveste luna de miere in croaziera este nevoie de programe pentru toate gusturile, iar companiile specializate in croaziere au inteles perfect aceste lucru. Acestea va propun itinerarii variate in toata lumea care au teme si o durata diferite. Pe de alta parte, calatoria pe un vas de croaziera va permite sa vizitati mai multe destinatii in acelasi sejur, fara sa fiti nevoiti sa va deplasati si cu avionul, trenul sau cu autobuzul.

Exista mai multe tipuri de croaziere pentru indragostitii de mare: exista croazierele pe Mediterana pentru iubitorii de natura, croazierele la fiordurile din Norvegia pentru cei care iubesc aventura, exista croazierele in America de Sud pentru cei mai temerari.

Deoarece calatoria din luna de miere este mai importanta decat orice alta calatorie, este foarte important sa alegeti cu grija. Lasati-va sedusi de croazierele pentru luna de miere si de farmecul acestora.


Adauga comentariu

Numele
Comentariul tau
Anunta-ma daca mai apar comentarii noi!
Security code Introdu codul din imagine

Regenerare cod
 

Ultimele comentarii