Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Nutritie sanatoasa - alimentatia sanatoasa si variataProprietatile benefice ale scortisoarei

Proprietatile benefice ale scortisoareiIn Antichitate, scortisoara era un condiment pe care si-l permiteau doar persoanele bogate, aceasta fiind mai pretioasa decat aurul, reprezentand un dar destinat regilor. Imparatul Romei,Nero, a ars la inmormantarea sotiei sale proviziile de scortisoara pe un an, gestul reprezentand durerea uriasa pe care o simtea. Dupa Evul Mediu, cand arabii au adus scortisoara in Alexandria Ac ...
Categoria: Nutritie | Citeste mai departe

 
 
Proprietatile si beneficiile portocalei

Proprietatile si beneficiile portocaleiPortocala este unul dintre cele mai comune fructe, aceasta fiind disponibila pe tot parcursul anului, perioada cea mai buna de consum fiind iarna. Aceasta, la fel ca mai toate fructele are proprietatile si beneficiile sale.

Potocalele sunt extreme de populare in Asia, in special in China, in chineza cuvantul “orange” sunand la fel ca “aur” sau “ ...
Categoria: Nutritie | Citeste mai departe

 
 
Proprietatile uimitoare ale castravetilor

Pe langa gustul deosebit pe cre il au aceste legume de vara, mai au si o multime de proprietati terapeutice care ajuta organismul sa treaca mai usor peste diferite boli .

Apa

Castravetele are un continut foarte ridicat de apa in compozitia sa, peste 95%, avand din aceasta cauza un efect de hidratare si revigorarea al organismului.

...
Categoria: Nutritie | Citeste mai departe
 
 
Program complet de nutritie personalizata

Totalitatea proceselor prin care corpul isi asigura cantitatile de nutrienti pentru buna crestere si dezvoltare a organismului, pentru refacerea tesuturilor si realizarea proceselor vitale este data de catre nutritie.

Citeste mai departe

 
 
Capcanele curelor de slabire

Este bine stiut faptul ca lupta impotriva kilogramelor in plus, obezitatea atingand cote alarmante pe fondul alimentatiei tot mai haotice, devine usor, usor o adevarata afacere pentru unii care promit rezultate miraculoase cu ajutoul unor diete care, de cele mai multe ori, nu numai ca nu ofera rezultate durabile dar, un fapt cu mult mai periculos, face ravagii in organismul nostru creeand dezechilibre majore.

In cele ce urmeaza, voi incerca sa va prezint cat ...
Categoria: Nutritie | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii