Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Oua umplute cu sardele

Ingrediente

4 oua fierte
2 cutii de sardele
30 gr unt
1 salata verde
1 legatura ceapa verde
sare si piper

Mod de preparare

1. Se taie in doua ouale fierte, se scot galbenusurile si se toaca marunt. Se toaca apoi marunt si sardelele.

2. Se pun galbenusurile si sardelele pisate tocate intr-un castronel, ceapa verde taiata marunt, se adauga untul, sare si piper dupa gust si se freaca intr-o singura directie (ca la maioneza) pana cand se obtine o pasta.

3. Se umplu cu aceasta pasta jumatatile goale de albus. Se aseaza pe o farfurie frunzele de salata, iar deasupra se pun ouale umplute cu sardele.

Mentiune: Puteti servi aceste oua umplute cu sardele atat ca aperitiv, cat si la masa de Paste, alaturi de drobul de miel si alte preparate speciale pentru Paste.

Voteaza reteta
★★★
1 vot
Preferata de:
0 persoane

Oua umplute cu sardele

Ingrediente principale:
Timp preparare:
25  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii