Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Supa de rosii cu cartofi

Ingrediente

1 kg rosii mari, bine coapte
4 cartofi mari
2 fire ceapa verde
2 morcovi mijlocii
1 telina
1 radacina de patrunjel
1 legatura patrunjel
delicat de legume

Mod de preparare

1. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la fiert in apa cu delicat de legume.

2. Rosiile se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Radacina de patrunjel, cartofii, telina si morcovii se curata si ele de coaja si se spala. Se pun in apa cand aceasta fierbe si se lasa sa foarba pana cand se strivesc usor.

3. Cand toate legumele sunt bine fierte se scot din cratita, se lasa 2-3 minute sa se mai raceasca apoi se paseaza (eu le dau pe toate la mixer).

4. Pasta de legume se pune din nou in cratita, se amesteca bine cu zeama ramasa, se potriveste de sarat si se mai da un clocot.

5. Supa de rosii cu cartofi se presara cu patrunjel tocat marunt si se serveste calda, cu crutoane.
Daca doriti mai puteti adauga in supa de rosii si dovlecei sau, daca o vreti mai dulce, praz.
Aceasta supa este foarte usor de facut, bogata in vitamine, are un gust foarte bun si este buna mai ales in perioada de post, atunci cand ne saturam de borsul de zarzavat.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Supa de rosii cu cartofi

Ingrediente principale:
Timp preparare:
30  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii