Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Bors de ciuperci

Ingrediente

1 kg ciuperci
1 ceapa
2 cartofi
1 morcov
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
sare
ulei
bors
100 gr smantana

Mod de preparare

1. Se spala ciupercile, se curata si se taie in jumatati sau sferturi, dupa preferinte. (eu le tai felii) Se pun apoi la fiert in apa cu sare.

2. Dupa ce au dat intr-un clocot se adauga ceapa tocata marunt, cartofii curatati si ei si taiati cubulete si morcovul dat pe razatoare. Se pune ulei, se mai adauga sare dupa gust si se lasa sa fiarba.

3. Separat se fierbe borsul. Cand legumele sunt fierte se toarna in cratita si borsul si se mai da in 2-3 clocote.

4. Cand borsul este gata se presara patrunjelul si mararul tocate marunt, se mai da intr-un clocot si apoi se da deoparte.

5. Borsul de ciuperci se serveste cald, cu smantana.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Bors de ciuperci

Ingrediente principale:
Timp preparare:
40  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
5-6
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii