Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Galuste de cascaval

Ingrediente

4 linguri pline cu cascaval ras
2 oua
1 lingura si jumatate de faina
1 lingurita unt
sare

Mod de preparare

1. Se pune untul intr-o farfurie intinsa si se freaca bine. Apoi se adauga galbenusurile si se amesteca bine impreuna cu untul.

2. Se adauga si cascavalul ras, faina si un praf de sare si se amesteca toate ingredientele pana obtinem o pasta omogena.

3. La urma adaugam si albusurile batute spuma, verificam daca mai este nevoie de sare si mai amestecam putin.

4. Din compozitia obtinuta se formeaza cu mana inmuiata in apa calduta galuste rotunde, care se tavalesc prin faina si se pun in supa care fierbe.

5. Galustele de cascaval pot fi lasate in supa sau, dupa ce au fiert, se pot scoate cu paleta si, la momentul servirii, se pun in castron iar peste ele se toarna supa strecurata.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Galuste de cascaval

Ingrediente principale:
Timp preparare:
15  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
8-10
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii