Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Supa de toamna

Ingrediente

3-4 cartofi
1 sfecla mai mare
1 conopida de marime potrivita
1 praz
3-4 rosii
marar
patrunjel
sare
zeama de carne

Mod de preparare

1. Se curata cartofii, sfecla, conopida si prazul, se spala bine sub jet de apa rece si se taie felii subtiri.

2. Se pun toate zarzavaturile taiate in oala cu zeama de carne(poate fi zeama de carne de vita sau de pasare), se adauga sare dupa gust si se lasa sa fiarba la foc potrivit.

3. Cand zarzavaturile din oala sunt aproape fierte se adauga si rosiile curatate de pielita, spalate si taiate cubulete, se completeaza cu apa daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 5-10 minute la foc mic. Apoi se presara mararul si patrunjelul tocate marunt, se verifica de sare si se mai da intr-un clocot.

Sfat: Legumele pentru supa trebuie fierte in oala acoperita aproape complet pentru ca astfel pierderea de vitamine este mult mai mica. Cea mai buna pentru prepararea supelor este oala sub presiune pentru ca astfel pierderea de vitamine este foarte mica.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Supa de toamna

Ingrediente principale:
Timp preparare:
55  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
5-6
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii