Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook
Retete culinare: retete cu branza
Cozonac de Paste cu branza de vaci

1. Intai se face aluatul pentru cozonac. Se desface drojdia si se dizolva in putin lapte caldut. Se adauga putina faina si se amesteca cu furculita pana cand faina se dizolva complet.

2. Separat, intr-un castron, se pune zaharul, se toana peste el restul de lapte si se amesteca usor pana cand zaharul este bine dizolvat. Se adauga apoi un praf de sare, 3 oua si 2 galbenusuri si se amesteca bine pana se ...

Categorie:Retete de Paste
Placinta cu branza de oi

1. Se da branza de oi pe razatoare. Se amesteca apoi cu ouale batute spuma, se adauga laptele, putina coaja rasa de lamaie si se amesteca bine.

2. Se desface pachetul de foi de placinta si se imparte in doua. Prima jumatate se aseaza in tava unsa cu putin unt, avand grija ca fiecare foaie de placinta sa fie unsa cu putin unt (puteti folosi o pensula). Se intinde uniform compozitia cu branza si se adaug ...

Paste cu rosii si branza feta

1. Se fierb pastele in apa cu sare. (puteti folosi orice fel de paste doriti: paste subtiri, macaroane, spaghetti, etc.). Cand sunt fierte se scurg de apa si se tin putin sub jet de apa rece.

2. Separat se taie rosiile cubulete si se calesc putin in ulei incins, cu sare si piper.

3. Rosiile calite se pun peste paste, se adauga branza feta taiata cubulete, sare si piper daca mai ...

Lasagna cu carnati

1. Desfaceti pachetul cu foile de lasagna si lasati-le putin la uscat pe un raft, acoperite cu hartie de copt.

.

2. Intre timp spalati rosiile, opariti-le putin cat sa le puteti decoji si taiati-le cubulete. Incingeti in tigaia de prajit putin ulei de masline, adaugati rosiile taiate, sare, piper si dati la foc mic pentru 2-3 minute.

3. Prajiti carnatii, cate 2 minute pe fiecare ...

Aperitiv din branza de burduf cu masline

1. Se sfarama bine branza de burduf cu o furculita. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt, iar maslinele se curata de samburi si se taie felii subtiri.

2. Se pun intr-un castron: branza, sardelele, ceapa, maslinele, sare si piper dupa gust si se amesteca bine.

3. Acest aperitiv din branza de burduf se poate servi cu ceapa verde, salata sau felii de rosii, asezate pe ...

Categorie:Aperitive

Ultimele comentarii