Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook
Retete culinare: retete cu ciocolata
Pasca cu ciocolata

1. Se face intai aluatul exact ca aluatul pentru cozonac.(vezi reteta aluat pentru cozonac, pas cu pas, tot in aceasta categorie). Se acopera apoi cu un prosop si se lasa la loc cald sa creasca.

2. Cat creste aluatul pentru Pasca cu ciocolata se face umplutura pentru Pasca. Se topeste ciocolata de menaj.

3. Se sparg ouale intr-un castron, se adauga zaharul tos si se freaca bine ...

Categorie:Retete de Paste
Briose umplute cu ciocolata

1. Se topeste ciocolata de menaj in bain marie.

2. Separat se bat ouale cu un praf de sare, se adauga zaharul, coaja rasa de la o lamiae si uleiul, putin cate putin, si se amesteca bine pana cand zaharul s-a topit.

3. Adaugati pe rand: iaurtul, faina si praful de copt si amestecati cateva minute (eu le dau la mixer, le amesteca foarte bine). Adaugati apoi si ciocolata topita s ...

Ciocolata Capuccino à la Michelle

1. Topiti ciocolata intr-un vas pe foc, amestecand continuu sa nu se lipeasca. Dati la o parte de pe foc cand e gata si adaugati jumatatea de cana de unt.

2. Amestecati bine, apoi adaugati treptat intai zaharul si apoi ouale batute bine.

3. Adaugati in ploaie faina, amestecati pana la omogenizare iar la urma adaugati si nucile.

4. Puneti compoz ...

Cornete cu migdale si ciocolata

1. Se scoate pielita de pe migdale, se scurg si se prajesc in putin ulei. Se scot apoi din tigaie si se pun pe o farfurie, la racit.

2. Separat se topeste ciocolata in baine-marie si se prajesc nucile.

3. Se pun intr-un castron nucile prajite si pisate,se adauga migdalele scurse si taiate marunt, ciocolata topita si se amesteca toate.

4. Se pune faina ...

Serbet de ciocolata

1. Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga bine si se adauga zeama de lamaie. Cand siropul este bine inchegat se da deoparte si se lasa la racit.

2. Se rade ciocolata de menaj.

3. Se freaca bine cu o lingura de lemn si se adauga, putin cate putin, ciocolata rasa, amestecand in continuu pana obtinem o pasta bine omogenizata.

Nota: Serbetul de ciocolata poate ...

Ultimele comentarii