Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Serbet de ciocolata

Ingrediente

1 kg zahar
2 pahare de apa
zeama de la o lamaie
100 gr ciocolata menaj

Mod de preparare

1. Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga bine si se adauga zeama de lamaie. Cand siropul este bine inchegat se da deoparte si se lasa la racit.

2. Se rade ciocolata de menaj.

3. Se freaca bine cu o lingura de lemn si se adauga, putin cate putin, ciocolata rasa, amestecand in continuu pana obtinem o pasta bine omogenizata.

Nota: Serbetul de ciocolata poate fi servit cald sau rece. Se pot adauga in compozitie alune pisate sau nuca de cocos.
Este foarte bun atunci cand vrem sa facem budinci sau prajituri, dar poate fi la fel de bine servit pe paine cu unt.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Serbet de ciocolata

Ingrediente principale:
Timp preparare:
45  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
dupa pofta
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii