Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Retete culinare online - Fripturi

FripturiRSS

Adauga o reteta

Carne de vitel la gratar

1. Se pregateste carnea de vita: se bat bine antricoatele, se ung cu putin unt, se presara condimente pentru gratar, piper, si se lasa deoparte, pe o farfurie, cateva minute.

2. Intre timp se pregateste gratarul. Se unge cu restul de unt (merge si ulei) si se incinge.

3. Cand gratarul este suficient de incins se pun bucatile de carne de vitel condimentate si se lasa sa se patru ...

Chiftele din varza cu friptura de porc

1. Pentru chiftele din varza puteti folosi fie varza alba, fie varza murata. In cazul in care folositi insa varza murata daca este prea sarata lasati-o cateva ore in apa rece inainte de a face chiftelele.

2. Varza se spala, se curata de frunzele exterioare, se taie in patru si se pune la fiert in apa cu cateva foi de dafin. Se lasa sa fiarba bine apoi se da deoparte cratita de pe aragaz si se scurge va ...

Cotlete de porc cu miere si fructe

1. Intai pregatim carnea: in fiecare cotlet facem o crestatura cu cutitul in care bagam cate 1-2 bucati de ananas. Puteti taia pe lung bucatile de ananas ca sa intre bine in crestatura facuta.

2. Separat amestecam intr-un bol mierea de albine cu sucul de ananas, si ungem apoi cu compozitia obtinuta fiecare cotlet, pe toate partile.

3. Pregatim tava: de preferat ar fi sa folosit ...

Frigarui picante

1. Se taie intai carnea de porc, de pui si jambonul afumat in felii egale.

2. Se condimenteaza bucatile de carne, pe fiecare parte cu sare, piper, boia de ardei iute, condimente pentru gratar si usturoi pisat marunt. Se pun intr-un castron, se acopera cu un capac si se dau la frigider pentru o ora.

3. Se curata intre timp rosiile de coaja, se taie rondele subtiri si se incinge ...

Friptura cu ceapa si cartofi

1. Carnea se spala, se taie felii de marime egala si se presara condimente pentru carbe, piper si sare daca este cazul pe ambele parti.

2. Se topeste untul intr-o tigaie de teflon. Se aseaza apoi feliile de carne pregatite in tigaie, si se prajesc, la foc mic, pe fiecare parte. Cand carnea este pe jumatate prajita se presara putin cimbru.

3. Cat se prajeste carnea puteti pregat ...

Ultimele comentarii