Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Muschi la tava

Ingrediente

1 kg muschi
50 gr unt
boia de ardei iute(sau dulce)
condimente pentru friptura
piper
oregano
1 lamaie

Mod de preparare

1. Se pregateste muschiul: se curata de pielite, se spala, se unge cu putin unt si se presara cu: condimente pentru friptura, boiaua de ardei si piper.

2. Se aseaza apoi muschiul pregatit intr-o tava unsa. Se adauga 1 cana de apa, 2-3 frunze de oregano, si se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute.. Din cand in cand se ia cu lingura sos din tava si se "arunca" peste muschi.

3. Cand este gata se scoate tava din cuptor si se lasa cateva minute sa se raceasca. Se taie apoi felii si se aseaza pe un platou intins, garnisit cu rondele de lamaie.

4. Muschiul la tava se serveste cu garnitura de cartofi sau alte legume, si salata.
Pentru un plus de savoare puteti turna in tava, inainte de a o da la cuptor, 1 pahar de vin rosu.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Muschi la tava

Ingrediente principale:
Timp preparare:
35  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
4-5
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii