Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Pulpa de porc cu legume si ananas

Ingrediente

1 pulpa de porc dezosata
2 ardei grasi
3 morcovi
2 rosii mari
1 ceapa
1 conserva de ananas
ulei
sare
condimente pentru carne de porc
piper

Mod de preparare

1. Feliem pulpa de porc, o condimentam pe ambele parti cu sare, piper, condimente pentru carne de porc, si o lasam cam 30 de minute intr-un castron acoperit cu capac sa se patrunda bine.

2. Curatam ceapa, ardeii si morcovii si le taiem astfel: ceapa marunt, ardeii felii, morcovii dati pe razatoare. Rosiile se curate de pielita si se taie cubulete.

3. Incingem 2 linguri de ulei si prajim carnea pe fiecare parte. Scurgem apoi de ulei si asezam feliile de pulpa de porc intr-un vas intins. In uleiul ramas calim ceapa pana capata culoarea aurie, adaugam apoi morcovii si ardeii grasi, turnam 1 cana de apa, amestecam si lasam sa fiarba cateva minute.

4. Cand ardeii si morcovii s-au inmuiat adaugam si rosiile taiate cubulete, ananasul, feliile de pulpa de carne de porc, potrivim de sare si piper si le fierbem la foc potrivit. Pulpa de porc cu legume si ananas se serveste cu garnitura de cartofi natur sau orez fiert in aburi, cu salata de sezon sau acrituri.

5. Daca va place friptura la cuptor puteti prepara pulpa de porc cu legume si ananas si astfel: dupa ce ati prajit carnea asezati–o intr-un vas yena, turnati peste ea legumele din tigaie, puneti deasupra bucatile de ananas si dati la cuptor 10-15 minute.

Voteaza reteta
★★★★★
2 voturi
Preferata de:
1 persoane

Pulpa de porc cu legume si ananas

Ingrediente principale:
Timp preparare:
75  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii