Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Retete culinare online - Garnituri

GarnituriRSS

Adauga o reteta

Ceapa murata in vin rosu

1. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori.

2. Intr-o cratita mai mare se pun: ceapa, untul sfaramat, zaharul pudra, otetul de vin, vinul rosu, patrunjelul tocat si el marunt si se amesteca toate. Se toarna peste ele 250-300 ml de apa si se pune cratita pe foc mic.

3. Cand ceapa este fiarta se da cratita deoparte de pe foc si se adauga otetul aromat impreuna cu frunzele ...

Chiftelute de zarzavat in sos de rosii

1. Se fierb in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, telina, cartofii. Cand sunt fierte se scurg de apa si se dau prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in apa (sau daca aveti putin lapte) si stoarsa bine.

2. Se adauga oul batut, sare si piper dupa gust, patrunjelul si ceapa verde tocate marunt si pesmetul, amestecand bine pana obtineti o pasta consistenta.

3. Cu mana i ...

Conopida pane

1. Se desface conopida in buchetele, se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa si putina sare.

2. Intre timp se bat ouale spuma, cu putina sare. Se adauga ceapa verde si usturoiul taiate marunt si se amesteca.

3. Cand conopida este fiarta se scoate din apa si se lasa cateva minute sa se raceasca. Se incinge uleiul intr-o tigaie care nu lipeste.

4....

Crochete de cartofi

1. Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.

2. Dupa ce au fiert se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu oul batut, faina (puneti putin cate putin amestecand mereu, sa nu se faca cocoloase) sare si piper (dupa gust.

3. Se ia cu mana inmuiata in faina din piureul obtinut cate putin si se fac crochetele. Acestea se dau apoi prin pesmet si se praje ...

Dovlecei pane

1. Spalati bine dovleceii, curatati-i de codite si taiati-i apoi felii groase (cam cat un deget). Presarati cu sare feliile de dovlecel si lasati-le cateva minute sa isi lase toata zeama din ele.

2. Separat se bat ouale spuma, cu sare si putin piper. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se adauga in ouale batute.

3. Se ia apoi fiecare felie de dovlecel, se ...

Ultimele comentarii