Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Piure de cartofi cu branza de capra

Ingrediente

500 gr cartofi
50 gr unt
100 gr branza de capra
1 ceasca de lapte
sare

Mod de preparare

1. Se curata de coaja cartofii, se spala bine, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare.

2. Cand sunt gata cartofii puneti deoparte o ceasca din zeama in care au fiert (daca nu aveti lapte) si scurgeti restul de zeama. Pisati cartofii (cu o furculita), adaugati untul si laptele fiert si amestecati bine.

3. Dupa ce untul este bine dizolvat in piure adaugati si branza rasa pe razatoarea mica (sau sfaramitata bine) si amestecati din nou, pana obtineti o pasta bine omogenizata. Verificati de sarat.

Sfat: Piureul de cartofi cu branza de capra se face foarte usor si este foarte gustos.
Puteti servi acest piure de cartofi ca garnitura la diverse fripturi, snitele, chiftelute sau peste.
Pentru un aspect aparte puteti decora piureul cu frunze de patrunjel sau rondele de morcovi.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Piure de cartofi cu branza de capra

Ingrediente principale:
Timp preparare:
20  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii