Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Crochete de cartofi

Ingrediente

6 cartofi
1 ou
2 linguri de faina
1 pliculet zahar pudra
ulei
sare
piper

Mod de preparare

1. Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.

2. Dupa ce au fiert se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu oul batut, faina (puneti putin cate putin amestecand mereu, sa nu se faca cocoloase) sare si piper (dupa gust.

3. Se ia cu mana inmuiata in faina din piureul obtinut cate putin si se fac crochetele. Acestea se dau apoi prin pesmet si se prajesc cateva minute intr-o tigaie care nu lipeste, la foc mic.

4. Crochetele de cartofi se servesc calde, garnitura la friptura din carne de porc, snitele, gratar sau peste prajit.
Se pot servi si ca atare, presarate cu zahar pudra.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Crochete de cartofi

Ingrediente principale:
Timp preparare:
20  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
5-6
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii