Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Gem "Red Hot Pepper"

Ingrediente

1 cana de caise
1/2 ceasca suc de caise
1/2 ceasca de zahar
1/2 lingura de piper rosu zdrobit
1/2 lingura de scortisoara

Mod de preparare

1. Scoateti samburii de la caise si zdrobiti-le bine intr-un castron.

2. Sucul de la caise trebuie pus intr-o cratita de marime potrivta, dar care sa nu lipeasca. Se adauga zaharul, piperul rosu zdrobit si el, scortisoara, se da cratita pe foc potrivit si se lasa sa clocoteasca compozitia din ea cam 15-20 minute. Atentie: amestecati mereu.

3. Se da cratita deoparte de pe foc si se toarna compozitia, asa fierbinte, in borcane. Atentie: borcanele trebuie sa fie spalate, curate, si ca sa nu crape de la gemul fierbinte se pot trece prin apa calda inainte de a se turna gemul in ele.

4. Gemul "Red Hot Pepper" se poate pastra la frigider sau chiar in congelator. Se poate servi pe paine prajita, la umplerea clatitelor sau la diverse placinte.

Voteaza reteta
★★★★
1 vot
Preferata de:
0 persoane

Gem "Red Hot Pepper"

Ingrediente principale:
Timp preparare:
45  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
1 borcan
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii