Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Retete culinare online - Mancaruri cu carne

Mancaruri cu carneRSS

Adauga o reteta

Antricot de vaca

1. Ungem cu putin ulei de maslne si condimentam feliile de antricot de vaca cu piper si condimente pentru friptura pe ambele parti. Le asezam apoi, una peste alta, intr-un vas acoperit si dam la frigider pana a doua zi.

2. A doua zi scoatem carnea din frigider cam cu 15 minute inainte de a o gati. Incingem putin ulei in tigaie, nu mult pentru ca ele deja au fost unse cu o zi inainte cu ulei, si le praj ...

Aripi de pui cu sos picant

1. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti aripile.

2. Cand aripioarele de pui sunt gata se scot si se aseaza pe o hartie absorbanta.

3. Intre timp puneti toate ingredientele din care se face sosul intr-o cratita si dati pe foc mic, amestecand mereu pana cand obtineti o pasta bine omogenizata.

4. Se toarna apoi sosul peste aripile de pui si se am ...

Aripioare de pui cu vinete

1. Intr-un castron perfect uscat puneti: piper, o lingura condimente pentru carne de pui si usturoiul pisat marunt. Amestecati-le bine si lasati-le deoparte. Adaugati sare daca considerati ca este cazul

2. Curatati aripioarele de pui, spalati-le si lasati-le 1-2 minute sa se usuce. Intre timp taiati vanata rondele, ceapa solzisori, ardeii grasi feliute subtiri si rosiile rondele.

3....

Aspic

1. Carnea se spala si se fierbe 2 ore, la foc mic, impreuna cu oasele de vita.

2. Dupa cele doua ore in care am fiert bine carnea de vita si oasele se adauga zarzavatul curatat si spalat, jumatate din capatana de usturoi, sare, piper si ienibahar. Se lasa sa fiarba la foc mic.

3. Cand zarzavatul este fiert se da deoparte cratita, se strecoara si se lasa deoparte, pe o farfurie, ...

Biftec marinat si chiftelute

1. Aceasta reteta de biftec marinat poate fi preparata atat pentru masa de Craciun, cat si pentru masa de Paste sau alte sarbatori si ocazii.

2. Intai se face marinata din: ceapa taiata felii subtiri, sare, piper,cimbru,o cescuta de otet si busuioc (toate se pun dupa gustul fiecaruia) si un litru de apa fierbinte. Se da totul in 2-3 clocote.

3. Muschiul se curata, se spala si s ...

Ultimele comentarii