Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Aripi de pui cu sos picant

Ingrediente

15 aripi de pui
1/2 lingura margarina
1 lingura telina taiata marunt
1/4 lingura piper macinat
5-6 linguri sos de rosii
1 lingurita otet
1/2 lingura zahar brun
1 lingurita Tabasco
65 ml sos chili
sare
2 catei de usturoi pisati

Mod de preparare

1. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti aripile.

2. Cand aripioarele de pui sunt gata se scot si se aseaza pe o hartie absorbanta.

3. Intre timp puneti toate ingredientele din care se face sosul intr-o cratita si dati pe foc mic, amestecand mereu pana cand obtineti o pasta bine omogenizata.

4. Se toarna apoi sosul peste aripile de pui si se amesteca. Se pregateste cuptorul.

5. Se pun aripile pe grilajul din cuptor, pe o foaie de copt, si se lasa cam 15 minute.

6. Cand sunt gata se scot din cuptor, se lasa cateva minute sa se raceasca si se servesc.

Sfat: Sosul de chili poate fi inlocuit cu un ketchup iute.
Aceste aripi de pui cu sos picant merg foarte bine cu garnitura de salata sau lamaie.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Aripi de pui cu sos picant

Ingrediente principale:
Timp preparare:
30  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii