Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Tocanita de vita

Ingrediente

1 kg carne de vita
2 legaturi ceapa verde (sau 2 cepe)
3-4 catei de usturoi
piper
cimbru
2 foi de dafin
condimente pentru carne

Mod de preparare

1. Se curata carnea de pelite, se spala in 2-3 ape si se taie in bucati mai mari sau mai mici, dupa preferinte. Se condimenteaza si se lasa deoparte, pe o farfurie.

2. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pune ceapa taiata marunt si usturoiul pisat si se calesc putin. Se adauga apoi si bucatile de carne de vita si se prajesc pe fiecare parte.

3. Se toarna o cana de apa calda, se adauga sare daca mai este nevoie, piper, cimbru, foile de dafin si patrunjelul tocat marunt si se lasa sa fiarba la foc mic.

Nota: Tocanita de vita se serveste calda, cu cartofi natur si mamaliga.
Puteti adauga in tigaie si ardei gras taiat feliute, rosii taiate cubulete sau dovlecei, dupa preferinte.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Tocanita de vita

Ingrediente principale:
Timp preparare:
30  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
5
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii