Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Pulpe de pui marinate la gratar

Ingrediente

6 pulpe de pui
2 rosii
1 capatana de usturoi
2 linguri de miere
2 linguri de susan
condimente pentru carne de pui
piper

Mod de preparare

1. Se spala pulpele de pui, se taie in doua si se aseaza pe un platou sa se scurga.

2. Se incinge intre timp gratarul si se piseaza usturoiul. Rosiile se taie rondele.

3. Se ia fiecare jumatate de pulpa de pui si se cresteaza in cateva locuri. Se ung apoi bucatile de carne cu miere de albine, se presara cu condimente pentru carne de pui, susan si usturoi pisat, iar fiecare bucata de pulpa de pui se inveleste in folie de aluminiu. Se dau la frigider pana cand gratarul este destul de incins.

4. Cand gratarul este pregatit se aduc de la frigider pulpele de pui invelite in folie de aluminiu si se frig pe fiecare parte. Se pun pe gratar si rondelele de rosii, se frig pe fiecare parte si se pun apoi deoparte, pe o farfurie.

5. Cand sunt gata pulpele de pui se aseaza pe un platou si se lasa sa se raceasca. Inainte de a fi servite se scot din folia de aluminiu.

Nota: Pulpele de pui marinate se servesc cu garnitura de cartofi sau legume, ornate cu cateva felii de lamaie si rondelele de rosii facute la gratar.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Pulpe de pui marinate la gratar

Ingrediente principale:
Timp preparare:
90  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
3
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii