Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Snitel vienez

Ingrediente

1 piept de pui dezosat
3 linguri pesmet
2 oua
condimente pentru carne de pui
piper
o lamaie

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se curata de pielite, se spala si se taie felii egale. Fiecare felie se presara cu condimentele pentru carne de pui.

2. Se bat ouale spuma si se adauga sare si piper. Se trec feliile de piept de pui prin faina si oua, se presara apoi cu pesmet si se pun la prajit.

3. Snitelele se prajesc pe fiecare parte si se pun apoi pe un prosop absorbant, sa lase surplusul de ulei. Se servesc calde, ornate cu rondele de lamaie, cu garnitura de cartofi sau legume si salata de vara.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Snitel vienez

Ingrediente principale:
Timp preparare:
20  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
3
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii