Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Retete culinare online - Mancaruri cu legume

Mancaruri cu legumeRSS

Adauga o reteta

Anghinare cu sos de rosii

1. Se spala bine rosiile si se pun 1-2 minute in apa clocotita. Se curata de pielita si se taie cubulete.

2. Se curata anghinarele de frunzele exterioare si se taie cozile si varfurile. Ceapa se toaca marunt.

3. Intr-o tigaie care nu lipeste incingem putin ulei de masline. Punem ceapa la calit, adaugam apoi frunzele de anghinare taiate si ele in jumatati (sau mai marunt, dupa p ...

Anghinare cu usturoi

1. Se curata anghinarele de frunzele exterioare, si se taie cozile si varfurile.

2. Rosiile se oparesc in putina apa clocotita, se curata de pielita si se taie cubulete.

3. Se incinge putin ulei si se pun bucatile de anghinare taiate in jumatati. Se adauga rosiile taiate cubulete, sare, piper si usturoiul pisat marunt. Se amesteca si se fierb la foc mic.

4....

Ardei umpluti cu ciuperci

1. Se spala bine ardeii, se curata de cotoare si seminte si se lasa pe o farfurie intinsa sa se scurga.

2. Separat se pregatesc ciupercile astfel: se curata, se taie felii foarte subtiri si se inabusa in tigaie, in apa cu ulei.

3. Intre timp se curata ceapa, se taie solzisori si se pune intr-o alta tigaie la calit. Orezul se curata, se spala in 2-3 ape si se fierbe pe jumatate. ...

Aspic

1. Carnea se spala si se fierbe 2 ore, la foc mic, impreuna cu oasele de vita.

2. Dupa cele doua ore in care am fiert bine carnea de vita si oasele se adauga zarzavatul curatat si spalat, jumatate din capatana de usturoi, sare, piper si ienibahar. Se lasa sa fiarba la foc mic.

3. Cand zarzavatul este fiert se da deoparte cratita, se strecoara si se lasa deoparte, pe o farfurie, ...

Bame cu carne

1. Se oparesc bamele, se curata si se taie coditele. Ceapa se toaca marunt, rosiile se taie cubulete iar usturoiul se taie si el marunt.

2. Se incing 2 linguri de ulei de masline si se caleste ceapa. Cand aceasta capata culoarea aurie (sa fie bine inmuiata) se adauga carnea de vita tocata marunt, sare, piper si usturoiul taiat.

3. Cand carnea este aproape fiarta se adauga bame ...

Ultimele comentarii