Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Ardei umpluti cu ciuperci

Ingrediente

10 ardei
100 gr orez
2 cutii mici de ciuperci
1 ceapa mai mare
2-3 linguri de bulion
ulei
sare
piper
1 legatura patrinjel
1 legatura marar

Mod de preparare

1. Se spala bine ardeii, se curata de cotoare si seminte si se lasa pe o farfurie intinsa sa se scurga.

2. Separat se pregatesc ciupercile astfel: se curata, se taie felii foarte subtiri si se inabusa in tigaie, in apa cu ulei.

3. Intre timp se curata ceapa, se taie solzisori si se pune intr-o alta tigaie la calit. Orezul se curata, se spala in 2-3 ape si se fierbe pe jumatate.

4. Cand ciupercile sunt gata se amesteca cu orezul fiert pe jumatate si ceapa calita si se potrivesc de sare. Se umplu cu aceasta compozitie ardeii.

5. Ardeii astfel umpluti se pun intr-o cratita incapatoare, se toarna peste ei apa amestecata cu bulion si delicat in asa fel incat ardeii sa fie acoperiti, se pune o farfuriuta mica deasupra si se dau la cuptor pentru 40-45 minute

.

Sfat: Ardeii umpluti se servesc cu verdeata tocata si smantana, dupa gust.

.
Voteaza reteta
★★★★★
1 vot
Preferata de:
0 persoane

Ardei umpluti cu ciuperci

Ingrediente principale:
Timp preparare:
75  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
10
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii