Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Budinca de legume

Ingrediente

10 ardei grasi
3 vinete
2 legaturi de ceapa verde
4 rosii
4 oua
1 legatura patrunjel
cateva masline negre
200 gr cascaval ras
sare
delicat
piper

Mod de preparare

1. Se coc vinetele si ardeii grasi, se curata de coaja, de samburi, si se taie fasii subtiri. Se lasa apoi pe o farfurie sa se scurga bine.

2. Se spala ceapa verde si se taie marunt. Se pune intr-o tigaie cu putin ulei si sare si se caleste.

3. Separat se spala rosiile si se taie rondele. Intr-un vas yena se aseaza: un rand de ceapa calita, un rand de vinete, un rand de ardei, se presara usturoi taiat marunt, piper si condimente dupa gust, apoi se mai pune un rand de rosii si se da 20 minute la cuptorul preincalzit.

4. Intre timp se bat albusurile spuma, se adauga maslinele taiate marunt, sare si piper dupa gust, si se amesteca cu cascavalul ras. Cand budinca din cuptor s-a rumenit se scoate vasul, se toarna albusurile peste budinca de legume si se mai da la cuptor pentru 5 minute.

Nota: Budinca de legume se serveste calda sau rece.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Budinca de legume

Ingrediente principale:
Timp preparare:
60  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
4-5
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii