Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Retete culinare online - Mancaruri cu peste

Mancaruri cu pesteRSS

Adauga o reteta

Bors cu perisoare de peste

1. Se curata pestele, se spala in 2-3 ape si se pune apoi la fiert in apa cu sare.

2. Intre timp se taie ceapa solzisori, cartofii si rosiile in cubulete.

3. Cand pestele este fiert, se scoate cu paleta din cratita, se lasa putin sa se raceasca apoi se curata bine de oase. Carnea de peste se da apoi la masina de tocat.

4. In zeama in care a fiert pestel ...

Budinca de peste

1. Se curata pestele, se spala si se da la masina de tocat.

2. Separat se inmoaie chiflele in apa, se storc si se pun intr-un castron. Se adauga untul, ceapa verde taiata marunt, pasta de peste si se amesteca toate bine. Se adauga apoi condimentele pentru peste, piperul, ouale si se amesteca inca o data pana obtinem o pasta bine omogenizata.

3. Se toarna compozitia intr-un vas ...

1. Se curata, se spala bine pestele si se fierbe pe jumatate. Cand este gata fiert se taie in bucati egale.

2. Se spala rosiile, se oparesc putin in apa fierbinte si se curata de coaja. Se taie apoi felii subtiri si se inabusa in putin ulei. Cand sunt gata se scot din tigaie si se lasa pe o farfurie la racit.

3. Intre timp se bat bine ouale cu sare si piper. Se adauga peste pes ...

Ciorba de peste

1. Cel mai bine este sa cumparati file gata curatat, economisiti timp. Il spalati si il puneti intr-o farfurie sa se scurga.

2. Curatati apoi legumele si puneti ceapa taiata marunt, radacina de patrunjel si telina date pe razatoare la fiert intr-o oala cu 3 l de apa cu sare. Aveti grija sa completati apa atunci cand scade.

3. Cand ceapa a inceput sa fiarba puneti putin ulei si ...

Crap la cuptor

1. Pestele se curata, se spala si se taie apoi in bucati late cam de 3-4 degete. Se aseaza pe o farfurie intinsa si se condimenteaza bine, pe ambele parti, cu sare, piper macinat si cimbru. Se lasa 10-15 minute acoperite cu un capac.

2. Intre timp se taie ceapa solzisori, rosiile rondele subtiri, ardeiul gras felii, patrunjelul se toaca marunt, lamaia se taie si ea rondele iar usturoiul se piseaza. P ...

Ultimele comentarii