Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Vinete umplute cu peste

Ingrediente

4 bucati file de peste(orice peste doriti)
2 vinete
1 legatura patrunjel
1 ardei iute
2 rosii
condimente pentru peste
piper
boia de ardei
oregano
1 lamaie

Mod de preparare

1. Se condimenteaza bucatile de file de peste cu piper, boia, condimente pentru peste si se lasa 10 minute pe o farfurie.

2. Intre timp se curata vinetele si se taie in doua, pe lung. Se incinge putin ulei si se prajesc pe ambele parti. Cand sunt gata se scot din tigaie si se pun pe o farfurie. Se lasa cateva minute cat sa-si lase zeama.

3. Se prajesc bucatile de file de peste pe ambele parti (le puteti face si la gratar, e si mai sanatos si is mult mai gustoase).

4. Se pune fiecare bucata de file de peste in cate o jumatate de vanata. Se aseaza apoi pe un platou intins si se stropesc cu putin suc de lamaie.

Nota: Puteti orna aceste vinete umplute cu peste cu felii de lamaie, patrunjel tocat marunt si rondele de rosii.
Se servesc cu garnitura de cartofi pai sau orez fiert in aburi de apa.
Mai puteti gati si vinete umplute cu carne, orez, ciuperci,fructe de mare sau legume.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Vinete umplute cu peste

Ingrediente principale:
Timp preparare:
45  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii