Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Salata de paste cu pui la gratar si branza feta

Ingrediente

un piept de pui dezosat
2 cani de paste crete
1 ceapa mai mare
2 cepe verzi
2 ardei grasi(unul rosu, unul galben)
1 legatura patrunjel
1 cescuta branza
ulei
delicat
piper

Mod de preparare

1. Se spala pieptul dezosat, se taie in doua, se condimenteaza si se prajeste in ulei de masline sau se face la gratar. Cand este gata se aseaza pe o farfurie si se lasa la racit.

2. Se fierb pastele in apa cu delicat. Cand sunt gata se clatesc in doua ape, se scurg si se aseaza pe un platou.

3. Separat se taie ceapa solzisori iar ceapa verde bucatele mici. Se taie branza in cuburi, pieptul de pui felii subtiri, ardeii grasi feliute.

4. Intr-un castron mai mare se pun pastele, ardeii grasi, ceapa, branza si carnea si se amesteca toate bine. Se adauga ulei de masline, piper, patrunjelul taiat marunt, se amesteca inca o data si se da la frigider pentru 20-30 minute la marinat.

5. Salata de paste cu pui la gratar si branza feta se serveste rece.

Voteaza reteta
★★★★½
2 voturi
Preferata de:
0 persoane

Salata de paste cu pui la gratar si branza feta

Ingrediente principale:
Timp preparare:
20  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii