Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Supa de pui cu porumb

Ingrediente

500 gr porumb dulce
300 gr carne e pui fiarta
1/2 ml supa de pui
1 albus de ou
1 lingurita cherry sec
1 lingurita ulei de susan
1 lingurita sos de soia
1/2 lingurita piper alb macinat
2 lingurite ghimbir tocat
1 legatura ceapa verde

Mod de preparare

1. Se fierbe carnea de pui in apa cu putina sare. Se spumeaza de cate ori este nevoie.

2. Cat fierbe carnea, se curata porumbul si se indeparteaza boabele de pe stiulete. Se pun pe o farfurie.

3. Separat, intr-un bol, se bate spuma albusul de ou, se adauga uleiul de susan, si se mai amesteca 1-2 minute.

3. Cand carnea de pui este fiarta se scoate din cratita si se pune pe o farfurie. Se strecoara zeama in care a fiert carnea, si se fierbe in ea porumbul timp de 10-15 minute, la foc mic.

4. Cand incepe sa fiarba se adauga cherry, sosul de soia, piperul, ghimbirul si se lasa sa mai fiarba cateva minute.

5. Adaugati carnea de pui, iar apoi albusul de ou, amestecand in supa cu o furculita. Lasati la foc mic inca 4-5 minute.

Sfat: Supa de pui cu porumb se serveste calda, ornata cu cateva felii de bacon afumat si ceapa verde tocata marunt.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Supa de pui cu porumb

Ingrediente principale:
Timp preparare:
20  minute
Complexitate:
Medie
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii