Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Spaghetti cu sos de rosii si usturoi

Ingrediente

1 pachet de spaghetti fara ou
700 gr suc de rosii
5-6 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
delicat de legume
sare
piper
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

1. Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu sare. Cand sunt fierte se strecoara si se clatesc in doua randuri de apa rece. Se pun apoi intr-un castron si se acopera.

2. Se piseaza usturoiul si se caleste apoi putin in uleiul incins. Se adauga sosul de rosii, delicatul, piperul, si se lasa sa dea in 2-3 clocote.

3. Cand sosul este bine fiert, se adauga patrunjelul tocat marunt, se mai da un clocot si se da deoparte. Sosul se poate turna peste spaghetti, amestecand bine, sau se serveste separat, fiecare urmand sa isi puna atat sos cat doreste.

Sfat: Puteti adauga la aceste spaghetti cu sos de rosii si usturoi si cateva masline, curatate de samburi si taiate felii.
Se servesc calde, imediat dupa ce au fost preparate.

Voteaza reteta
★★½
6 voturi
Preferata de:
0 persoane

Spaghetti cu sos de rosii si usturoi

Ingrediente principale:
Timp preparare:
40  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
5
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii