Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Cornulete de post cu rahat

Ingrediente

400 gr faina
1 pachet margarina pentru prajituri
rahat pentru umplut
cateva nuci pisate marunt
2-3 linguri de apa
1 lingura otet
1 plic zahar pudra
1 plic zahar vanilat.

Mod de preparare

1. Se amesteca bine faina cu margarina. Se adauga apoi apa si otetul, si se amesteca bine pana obtinem un aluat. Se acopera cu un prosop si se lasa cateva ore la rece.

2. Dupa cateva ore se intinde din aluat o foaie subtire si se taie din ea patratele egale.

3. Se pune in fiecare patrat cate o bucatica de rahat si putina nuca pisata.

4. Se ruleaza apoi patratelele, formand cornuletele, si se aseaza in tava unsa cu margarina.

5. Se coc in cuptorul preincalzit. Cand sunt gata, se scoate tava din cuptor si se lasa putin sa se raceasca.

6. Cornuletele se tavalesc in zahar pudra si se aseaza pe un platou.

7. Se servesc cu un pahar de lapte, dimineata, sau ca desert cu putina dulceata.

Voteaza reteta
★★★
8 voturi
Preferata de:
0 persoane

Cornulete de post cu rahat

Ingrediente principale:
Timp preparare:
60  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
dupa pofta
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii