Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Melcisori cu creveti si rosii

Ingrediente

250 gr de melcisori
2 linguri ulei de masline
500 gr creveti
3 catei de usturoi pisati
500 gr rosii
oregano
piper
ardei iute
delicat de legume
masline verzi

Mod de preparare

1. Fierbeti melcisorii in apa cu putina sare. Cand sunt gata se strecoara si se clatesc in doua ape.

2. Intre timp incingeti uleiul de masline intr-o tigaie care sa nu lipeasca. Puneti crevetii si o treime din usturoiul pisat. Lasati sa fiarba 2-3 minute apoi dati deoparte si rasturnati compozitia intr-un castron.

3. Incingeti si restul de ulei, adaugati usturoiul ramas, ardeiul iute taiat marunt, delicatul de legume si piperul, amestecati cu lingura de lemn si lasati cateva secunde, pe foc mic.

4. Puneti si rosiile decojite si taiate, putin oregano si lasati sa fiarba 2-3 minute. Adaugati apoi crevetii si maslinele taiate. Verificati de sarat.

5. Amestecati melcisorii cu sosul de rosii si crevetii si mai adaugati piper daca este cazul. Melcisori cu creveti si rosii se servesc calzi, cu garnitura de salata verde.

Voteaza reteta
★★½
6 voturi
Preferata de:
0 persoane

Melcisori cu creveti si rosii

Ingrediente principale:
Timp preparare:
15  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii