Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Salata de vinete

Ingrediente

3-4 vinete
2-3 linguri de ulei
1 legatura ceapa verde (sau o ceapa normala)
2-3 rosii pentru ornat

Mod de preparare

1. Se coc vinetele, se curata de coaja si se lasa pe o farfurie sa se scurga.

2. Se taie ceapa marunt iar rosiile felii (sau rondele, cum doriti).

3. Dupa ce s-au scurs bine vinetele se bat cu tocatorul marunt si se pun apoi intr-un castron. Se freaca bine cu putina sare si ulei (uleiul se toarna putin cate putin) pana cand se formeaza o pasta.

4. Se aseaza intr-o salatiera, se orneaza cu felii de rosii si se da la frigider.

Sfat: Salata de vinete se poate orna si cu frunze de patrunjel sau masline negre sau verzi taiate in jumatati.

Voteaza reteta
★★★½
4 voturi
Preferata de:
0 persoane

Salata de vinete

Ingrediente principale:
Timp preparare:
20  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
4
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii