Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Supa de gris cu rosii

Ingrediente

1 rosie
200 ml lapte
3 lingurite gris

Mod de preparare

1. Rosia spala bine, se taie in patru si se curata bine de samburi. Se coace 10 minute.

2. Se curata de coaja rosia si se paseaza (sau se da la mixer).

3. Se amesteca pasta obtinuta din rosie cu laptele pana cand sunt bine omogenizate.

4. Se adauga si grisul, turnat in ploaie, si se amesteca bine. Se pune compozitia intr-o cratita la fiert.

5. Supa de gris cu rosii se fierbe aproximativ 10 minute la foc mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn.

Sfat: Alegeti cu grija rosia: sa nu fie lovita, stricata sau prea coapta.
Rosia se poate inlocui cu dovlecei, spanac, ardei gras etc.

Voteaza reteta
0 vot
Preferata de:
0 persoane

Supa de gris cu rosii

Ingrediente principale:
Timp preparare:
15  minute
Complexitate:
Redusa
Numar de portii:
1
Reteta adaugata de:

Ultimele comentarii