Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sanatate - Articol despre tratamente si remedii, Sarcina si nastereaAromoteratipa - cea mai simpla metoda de relaxare

Aromoteratipa - cea mai simpla metoda de relaxareDaca tot vine vacanta si scoala se incheie pentru o perioada de timp, cu siguranta ai nevoie de ceva relaxare. O metoda ideala ar fi aromoterapia. Este simplu sa ai o dispozitie excelenta cand esti inconjurata de arome naturale si relaxante. Ti-ar placea sa incerci?

Aromoterapia ajuta organismul sa se relaxeze si, cu ajutorul uleiurilor esentia ...
Categoria: Medicina | Citeste mai departe

 
 
Acneea – Metode de combatere si prevenire

Acneea este un simptom foarte des intalnit, la fel de des ca si raceala, dar mult mai greu de vindecat. Peste 85% din adolescenti sufera de acnee si datorita varstei la care apare lasa si semne care nu se vad cu ochiul liber pe langa cele care sunt vizibile.

Este vorba despre nesiguranta si chiar depresie in unele cazuri. Toate aceste fenomene neplacute care apar pot fi prevenite daca se tine cont de anumite lucruri.< ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Ce este Scorul Apgar?

Ce este scorul Apgar?

Probabil cu totii am auzit de notiunea de Scor Apgar de la proaspetii parinti care se laudau ca la nastere copilul lor a luat o nota Apgar mare. Evident, se naste firesc intrebarea "Ce este acela scor Apgar?".

Dezvoltat in anul 1953 de medicul anestezist american Virginia Apgar, aceasta metodologie este aplicata ca examen de rutina in mai toate maternitatile din lume.

Mai concret, in pr ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 
Un antibiotic mai putin cunoscut – Mierea de albine

Efectele terapeutice ale produselor apicole sunt bine cunoscute in toate mediile de foarte mult timp. In ultimile studii s-a demonstrat, ca printre alte nenumarate calitati, mierea se comporta si ca un antibiotic in organismul nostru.

Acest produs al harnicelor albine, pe care il folosim la indulcirea ceaiului sau laptelui, din care facem produ ...
Categoria: Medicina | Citeste mai departe

 
 
Astenia – combatere si prevenire cu ajutorul medicinei naturiste

Acest simptom apare de obicei la trecerea din anotimpul rece la primavara, in momentul in care cantitatea de lumina din fiecare zi creste brusc, si este cauzat de carentele de vitamine si minerale. Lipsa elementelor de care are nevoie organismul este provocata de alimentatia saraca in minerale si vitamine din t ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii