Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sanatate - Articol despre tratamente si remedii, Sarcina si nastereaInsarcinata iarna - Sanatatea in farfuria ta

Insarcinata iarna - Sanatatea in farfuria taE frig, ziua se micsoreaza…uneori dimineata ai impresia ca te tarasti pur si simplu. Pentru a-ti regasi tonusul mizeaza pe alimentatie!

Nevoile nutritionale cresc. Astepti un bebe? Acest lucru determina schimbari in organsimul tau si nevoile nutriti ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 
Otita la copii - tratamente care functioneaza

Otita la copii - tratamente otitaOtita? Un cosmar pentru cei mici…si pentru parintii lor. Acute sau cronice, acestea apar mai ales iarna.
O afectiune care trebuie luata in serios. Destul de frecventa la copii, mai ales la cei mici, otita, aceasta inflamare a urechii, trebuie luata in serios. Doua tipuri de otita otravesc viata celor mici si celor mari pe timp de iarna: otita medie acuta, dureroasa, si otita seroasa c ...
Categoria: Mama | Citeste mai departe

 
 
Oboseala de iarna

Oboseala de iarnaIarna, simtim adesea oboseala care este datorata lipsei luminii si a soarelui. Noi iti dam cateva sfaturi cum sa o combati si cum sa treci mai bine peste aceasta perioada.

Oboseala. Cauza ar putea fi lipsa de fier. Iarna este anotimpul in care ne simtim mai obositi decat in alte perioade ale anului. Dar uneori aceasta oboseala are o cauza precisa: lipsa de fier. 23% dintre femei sufera de acest lucru, ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Sindromul intestinului iritabil

Sindromul intestinului iritabilDurere de burta, diaree, balonare sau constipatie, acestea sunt simptomele sindromului intestinului iritabil. Sindromul intestinului iritabil este cunsocut si sub numele de sindromul colonului iritabil. Regimul alimentar este obligatoriu. Noi va invatam sa faceti diferenta intre fibrele solubile si fibrele insolubile.

In genera ...
Categoria: Medicina | Citeste mai departe

 
 
Sarcina, ce trebuie sa stii despre sarcina

Sarcina, ce trebuie sa stii despre sarcinaSarcina este fara indoiala, cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, o perioada ce culmineaza cu momentul in care isi tine pentru prima data copilul in brate. Este o etapa din viata fiecarei femei plina de emotii, bucurie si o fericire greu de descris in cuvinte.

Cu toate astea sarcina poate fi de multe ori un motiv de ingrijorare la fel de bine cum poate fi ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii